Mini cuper , model 222

Novi proizvod

17 100 din

Auto na akumulator "mini kuper"  je auto za decu koji je naišao na pozitivan odziv kod kupaca. Kupovinom ovog auta roditelji dobijaju daljinski upravljač kojim mogu da upravljaju. Sam auto poseduje dva moda, jedan je za manuelno upravljanje - dete samostalno vozi auto, a drugi je za daljinsko upravljanje autom , Vi upravljate ukoliko Vaše dete jos uvek ne poseduje razvijenu motoriku za samostalno upravljanje. To je sjajna zabava i za Vas i za Vaše dete.

Ovaj  mali auto ima autentične zvukove motora kao pravi, kretanje napred - nazad, levo - desno.

Pakovanje sadrzi:

1.Auto ( za montiranje je potrebno oko 15 min.)

2.Dve baterije od 6V

3.Daljinski upravljac (baterije za daljinski upravljac nisu deo seta)

Kompletno estetsko zadovoljstvo je postignuto i dodavanjem retrovizora, svetla, sirene i priključka za MP3 player. Vaše dete će imati višesatnu zabavu u toku dana sa ovom igračkom na baterije. Bilo da se vozi u zatvorenom prostoru ili na svežem vazduhu u prirodi, vaše je samo da se postarate za bezbedno okruženje za igru.

U interesu sigurnosti vašeg deteta, vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, treba da u potpunosti razumete preporučene smernice za ovaj tip dečijih igračaka. Ovo vozilo na baterije koristi samo baterije koju su u sklopu kompleta, nikako druge i sa drugačijim karakteristikama. Takođe vozilo se ne sme koristiti na bilo kojim javnim putevima ili trotoarima. Vozilo bi trebalo koristiti samo na privatnom posedu uz dozvolu vlasnika, a od zaštitne opreme treba detetu staviti kacigu, štitnike za ruke i za kolena. Deca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku kada se koristi vozilo.To je od suštinskog značaja za bezbednost vašeg deteta. Da bi proizvod dugo trajao sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Ovo uključuje i informacije o punjenju baterije.Procitajte i primenite smernice date u tekstu "Korisnicko uputstvo". Ako ste u nedoumici – kontaktirajte nas.

Prikazane slike odgovaraju poslednjim fazama u proizvodnji. Međutim, zbog  situacije na trzistu koja se stalno menja, stvarno isporučena roba može neznatno odstupati od slika što se tiče njenog dizajna i boje.Eventualna odstupanja ne uticu na kvalitet proizvoda.

    Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran
    Za montažu proizvoda potrebno je  oko 15 min.
    Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta
    Montiran proizvod je dostupan samo za lično preuzimanje
    Dostava proizvoda se vrši putem brze pošte u roku od 1-2 radna dana, na celoj teritoriji Srbije besplatno
    Set sadrži vozilo, bateriju/baterije i punjač. Baterije tipa AA koje se kod pojedinih modela stavljaju u volan vozila, nisu deo seta
    Proizvod nije za profesionalnu upotrebu

dimenzije vozila 108x62x48cm
preporuceno maksimalno opterećenje do 18kg
baterija 2x6V
vek trajanja baterije oko 300 punjenja
adapter 6V1000mA
vreme punjenja od 8 - 12h
brzina vozila od 3-5km/h
osigurac  
efektivna voznja sa punom baterijom od 45 - 60min.
proizvod je dostupan u plavoj i pink boji
težina vozila 13.5kg
bruto tezina upakovanog proizvoda 17kg
dimenzije pakovanja 107x56x30cm

Utisci o proizvodu

Nema postavljenih utisaka na ovaj proizvod. Kupili ste ga? Budite prvi koji će postaviti utisak!

Napišite utisak

Mini cuper , model 222

Mini cuper , model 222

Pogledajte još 4 proizvoda u ovoj kategoriji: