POLISA PRIVATNOSTI

Sajt www.decijiizlog.com u vlasništvu je firme KOSA d.o.o. koja poštuje Vašu privatnost. Privatnost podataka koje unosite korišćenjem našeg sajta za nas ima visok prioritet. U skladu sa tim prenosimo kako će se tokom korišćenja ovog sajta Vaši podaci obrađivati I koristiti.
KOSA d.o.o. se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti u skladu sa ovom polisom.

 

Prikupljanje informacija

Svaki uređaj priključen na internet poseduje/iznajmljuje IP adresu koju web serveri i njihovi servisi automatski prepoznaju. IP adresa ni na koji način ne otkriva bilo kakav Vaš lični podatak te se u okviru našeg web sajta koristi isključivo za prikupljanje podataka o ukupnom saobraćaju i za beleženje informacije koja bi se u slučaju zloupotrebe naše stranice ili njenih korisnika prosledila nadležnim organima.

 

Upotreba kolačića (cookies)

Kolačić su deo podataka koji se šalju na korisnički internet browser sa web servera i skladište u memoriji korisničkog računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska korisničkog računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ni na koji način ne štete sistemu korisnika. Naš web sajt  koristi kolačiće da bi identifikovao kojim je delovima web sajta  korisnik pristupio sa ciljem da mu se prilagodi i poboljša korisničko iskustvo za vreme aktuelne ili naredne posete sajtu.

Naš web sajt prilikom prve posete prikazuje obaveštenje o tome da će koristiti kolačiće u ovu svrhu te se korisnik o tome smatra obaveštenim i otsavlja mu se mogućnost izbora da ukoliko nije saglasan sa politikom upotrebe kolačića odustane od daljeg korišćenja našeg web sajta.

 

Anti SPAM politika

Naša poslovna politika temelji se na prevenciji od SPAM-a (neželjene pošte) što znači da Vaša email adresa ni na koji način neće biti ustupljena trećem licu na uvid ili korišćenje bez Vašeg pristanka.
Zadržavamo pravo da u skladu sa dobrim poslovnim običajima a koji nisu opterećujući za naše korisnike upotrebimo email adrese korisnika da pošaljemo obaveštenje sa informacijama od značaja za funkcionisanje web sajta kao i promotivne sadržaje za koje budemo smatrali da bi naši korisnici bili zainteresovani.

U skladu sa pravilnikom koji korisnicima omogućuje da odustanu od prijema ovakvih mailova u podnožju svake poruke biće priložen link putem kojeg se sa liste prijema ovakvih poruka mogu odjaviti.

 

Ustupanje/otkrivanje prikupljenih podataka

KOSA d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće ustupiti trećem licu osim ukoliko to ne zahteva zakon ili nadležne službe u cilju saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, identifikacije osoba koje krše zakon ili na drugi način ugrožavaju druge korisnike ili sam sajt www.decijiizlog.com

 

Vaš pristanak na ovu polisu

Samim posećivanjem i korišćenjem elektronske prodavnice smeštene na domenu www.decijiizlog.com saglasni ste sa prikupljanjem i upotrebom informacija od strane ovog sajta o čemu se možete informisati putem ove polise kao i Pravilima i uslovima korišćenja prodavnice. Ukoliko dođe do izmene informacija u ovoj polisi one će se primenjivati od trenutka kada su nastale a o čemu će korisnici na ovoj stranici moći da se informišu u svakom trenutku.

 

Pitanja

Ukoliko imate  dodatnih pitanja u vezi sa Polisom privatnosti možete se obratiti na e-mail adresu [email protected], na telefon 069 / 429 – 61 – 66   ili pismenim putem na adresu KOSA d.o.o. ,Bežanijskih ilegalaca 56, 11000 Beograd.